Alergari de grup

Craiova Running Club organizeaza saptamanal o alergare de grup, duminica dimineata incepand cu ora 9:30. Aceasta este destinata tuturor categoriilor de alergatori, de la incepatori care au nevoie de sfaturi sau amatori care au deja experienta pana la profesionisti care vor sa se destinda intr-o alergare lejera si o atmosfera placuta.

Distantele si intensitatea antrenamentelor variaza in functie de pregatirea participantilor prezenti si de specificul zilei respective, putand fi de cativa kilometri la viteza scazuta – pentru incepatori si la evenimente speciale, de promovare a clubului -, lungi la viteza medie-scazutaalergari de grup in afara orasului, fara alte obiective in afara socializarii si distractiei – sau antrenamente medii-lungi, de intensitate ridicata, care pot include dealuri, pante sau zone de trail – atunci cand ne pregatim pentru o cursa.

Incepand din data de 5 septembrie 2017, Craiova Running Club va sustine “De la 0 la 5k“, un proiect destinat incepatorilor al carui scop este de a-i ajuta ca, la finalul a 8 saptamani de antrenamente, sa alerge cu usurinta distanta de 5 km. Fiecare saptamana are 3 antrenamente, din care minim 2 vor fi facute sub indrumarea intiatoarei proiectului, Mihaela Draniceanu. In primele saptamani se vor alterna sesiuni de alergare cu sesiuni de mers, astfel incat si persoanele care nu au alergat niciodata, insa vor sa inceapa, pot indeplini obiectivul.

Pentru a afla in timp util informatii despre orice alergare propusa de membrii Craiova Running Club, va invitam sa va alaturati grupului nostru pe facebook si sa consultati sectiunea Program saptamanal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *