Crosul Primaverii 2015

Ne face placere sa invitam, in data de 24 mai, toti iubitorii de miscare la primul eveniment mare, organizat de catre clubul nostru, al anului . Vremea este deja foarte buna pentru sport in aer liber, parcurile sunt pline de alergatori, deci “Crosul primaverii 2015” este ocazia buna de a ne intalni si a ne intrece cu mic, cu mare, intr-o cursa prieteneasca.

 

Prezentam cele mai importante caracteristici ale evenimentului:

– “Crosul Primaverii 2015” va avea loc in ziua de 24 mai 2015, incepand cu ora 09:00, in Parcul Tineretului din Craiova – zona terenurilor de sport. Cursa va fi una necompetitiva, scopul evenimentului fiind acela de a promova miscarea in randul tuturor categoriilor de varsta: copii, adulti sau varstnici. Ca urmare, cele mai insemnate premii se vor acorda prin tragere la sorti, in cadrul unei tombole; astfel, orice participant care va termina cu bine traseul va avea sansa de a se numara printre castigatori, indiferent de timpul in care va ajunge la finish. Primii 3 clasati la categoriile Feminin si Masculin vor primi, la randul lor, premii.

– Inscrierile se vor face la fata locului, in intervalul 09:00 – 10:00. Contributia de participare este de 10 lei. Copiii sub 14 ani pot participa gratuit. Pentru validarea inscrierilor, participantii trebuie sa completeze si sa semneze Declaratia de responsabilitate; in cazul copiilor sub 14 ani, aceasta va fi completata de unul dintre parinti/tutore. Participantii vor primi numere de concurs pe care trebuie sa le poarte la vedere, in partea din fata si sa le pastreze dupa cursa, in baza lor facandu-se validarea castigatorilor la tombola.

– Incalzirea oficiala pentru cursa va fi facuta alaturi de antrenori de fitness de la Complex Jump Gym. Startul se va da la ora 10:00; se va alerga o tura de parc – 2,8 km.

Traseul va fi marcat cu banda de delimitare iar in punctele cheie vor fi amplasati voluntari care vor ajuta cu indicatii, jucand si rolul de arbitri de traseu. In zona de Start/Finish va fi amplasat un punct de alimentare si hidratare la care se vor gasi apa, bauturi isotonice, bauturi energizante, fructe etc. La jumatatea traseului va fi un punct de hidratare in care se va gasi apa.

Specialistii de la Kineto-Plus se vor asigura ca participantii nu vor suferi de crampe sau dureri inainte si dupa cursa, oferind sprijin prin kinesio taping si masaj.

-Numarul participantilor este limitat la 300.

– Toti participantii care vor completa adresa de e-mail pe Declaratia de responsabilitate vor primi, dupa eveniment, Diploma electronica de participare.

 

Va asteptam alaturi de noi la un eveniment ce va incerca sa imbine miscarea cu voia buna. Pentru alte detalii sau discutii, puteti accesa evenimentul facebook.

—————————————————————————————————————

Prin semnarea Declaratiei de responsabilitate, participantii confirma faptul ca au citit Regulamentul evenimentului si ca sunt de acord cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *